Belastingverlaging - Een progressieve budgetteringstool voor inkomensbescherming

boekhouder

Belastingverlaging - Een progressieve budgetteringstool voor inkomensbescherming

Belastingverlaging - Een progressieve budgetteringstool voor inkomensbescherming

belastingverlaging

Belastingverlaging is het tegenovergestelde van een belastingverhoging. Belastingverlaging is een verlaging van het inkomen dat in aanmerking komt om belastingvrij te zijn en is meestal het gevolg van belastingverlagingen, vooral die welke worden betaald om het inkomen te verhogen. Belastingverlagingen zijn ook een soort belastingkredieten, en net als kredieten zijn zij in de meeste gevallen onderhevig aan belastinggroei, alsmede aan vernieuwing. Een belastingverlaging wordt meestal toegepast om meer te sparen voor het pensioen of om een hypotheek af te lossen. Sommige belastingverlagingen, zoals in het geval van door de werkgever verstrekte pensioenregelingen, zijn beschikbaar voor alle werknemers, terwijl andere alleen van toepassing kunnen zijn op bepaalde groepen of klassen van werknemers.

Het Tax Cut and Grow-programma moet belastingverlichting bieden voor zowel particulieren als bedrijven. In tegenstelling tot belastingverlaging, die bedoeld is voor bedrijven en personen met een hoger inkomen, komt het Tax Cut and Grow-plan zowel de individuele inkomstenbelasting als de bedrijfsbelasting ten goede. Belastingverlaging verlaagt het belastbaar inkomen van een individu, maar het Tax Cut and Grow-programma verlaagt het inkomen van een persoon met een bepaald percentage in de loop van zijn beroepsleven. Voor iemand met een modaal inkomen kan de belastingverlaging zijn of haar jaarinkomen met ongeveer 3000 dollar per jaar verlagen.

Belastingverlaging, zoals die door belastingverlagingen wordt geboden, stimuleert op andere manieren arbeidsinspanning en besparingen. Belastingverlagingen zorgen voor een basisbedrag dat ofwel kan worden gebruikt om verschuldigde belastingen gedeeltelijk te compenseren, ofwel om op andere gebieden te investeren. In de Verenigde Staten zijn belastingverlagingen vooral belangrijk voor mensen met lagere en middeninkomens, die doorgaans niet veel geld over hebben en daarom minder sparen dan andere, meer welvarende consumenten.

Tags
Populair
img
Belastingverlaging
img
Inzicht in de btw-tarieven
img
Belastingverlaging en BTW-tarieven: Een overzicht
img
Inzicht in BTW-tarieven
img
BTW-tarieven en hun voordelen
Trending